Unanswered question

Browser is not starting

Hello!
I use NeoLoad 6.6 (64-bit) on Windows 10 (64-bit).
NeoLoad is run with Admin.
After 'New Project' is opened I click 'Start Recording' button.
I selected all possible browsers, but only 'Recording...' panel was opened. No browser window was opened.
Browser I used:
Google Chrome (69.0.3497.100 (Official Build) (64-bit))
Firefox (61.0.2 (64-bit))
IE11 (11.285.17134.0)
Thank you!

Kiryl P.
Kiryl P.

Kiryl P.

Level
0
23 / 100
points

Answers

Nouredine A.
Nouredine A.

Nouredine A.

Level
4
5000 / 5000
points
Team

If you open the NeoLoad logs folder through the menu "Help-->Open logs folder..." and look at the neoload.log file. Do you see any error related to the starting of your browsers?

 

Kiryl P.
Kiryl P.

Kiryl P.

Level
0
23 / 100
points

Hi Nouredine!
I created new project to the step when browser should be opened. Here are logs:
2018/10/04 17:46:49 WARN - neoload.Controller: The preference "[GUI]language" was not found. Use default: "en".
2018/10/04 17:46:49 INFO - neoload.Controller: Elevation state:ElevationState{intValue=2} / has full admin right:true
2018/10/04 17:46:49 INFO - neoload.Controller: Starting NeoLoad Version 6.6.0;build=20180904-56
2018/10/04 17:46:49 INFO - neoload.Controller: OS Version:amd64 - Windows 10 - 10.0
2018/10/04 17:46:49 INFO - neoload.Controller: JVM Version:Oracle Corporation - 1.8.0_112 - Xmx= 3810525184 bytes
2018/10/04 17:46:49 INFO - neoload.Controller: ALPN boot status: present
2018/10/04 17:46:51 WARN - neoload.Controller: The preference "[GUI]frame.status" was not found. Use default: "normal".
2018/10/04 17:46:51 INFO - neoload.usage.reporting: Usage report information sent successfully.
2018/10/04 17:46:51 INFO - neoload.apis.server: NeoLoad API Server started.
2018/10/04 17:46:52 WARN - neoload.Controller: The preference "[GUI]runtime.graph.history.xmins" was not found. Use default: "10".
2018/10/04 17:47:21 INFO - neoload.Configuration: The project 2211 was successfully saved in 1.271 sec.
2018/10/04 17:48:53 INFO - neoload.DNS: Original DNS server IP is : None
2018/10/04 17:48:53 INFO - neoload.DNS: Original DNS server is configured by DHCP : true
2018/10/04 17:48:56 INFO - neoload.Gui: Proxy [New]
2018/10/04 17:48:56 INFO - neoload.Gui: WebSocket [Enabled]
2018/10/04 17:48:56 INFO - neoload.Gui: HTTP/2 [Enabled]
2018/10/04 17:48:56 INFO - neoload.Gui: RTMP [Disabled]

Nouredine A.
Nouredine A.

Nouredine A.

Level
4
5000 / 5000
points
Team

There's no error so it looks like the browser has started. You confirm that in the recording panel you have checked the "Start client" box right?

Otherwise do you have any specific environment? I'm wondering if the browser is displayed elsewhere or blocked after NeoLoad started it.

 

Kiryl P.
Kiryl P.

Kiryl P.

Level
0
23 / 100
points

Nouredine, in the recording panel I checked the "Start client" box.
I don't have any specific environment.
Browser is not started at all. There is no started browser in processess too.
Also 'Next Transaction' button is disabled on panel.

Is there any way to debug my case?