Unanswered question

Upload a NeoLoad Project Does nothing.

I have exported the project and it will simply not upload into the NeoLoad Web. It just does nothing. How can I go about troubleshooting this issue?

Jeff Y.
Jeff Y.

Jeff Y.

Level
0
12 / 100
points

Answers

Neil W.
Neil W.

Neil W.

Level
3
4738 / 5000
points
Team

Is this the docker on prem version? Have you upgraded from an earlier version? I suspect you are missing entries in the compose file, if you can share it I can help you debug it

Jeff Y.
Jeff Y.

Jeff Y.

Level
0
12 / 100
points

I have redeployed the docker containers and now it works. It was getting a little tricky with remote access.

jason S.
jason S.

jason S.

Level
0
59 / 100
points

I have the same issue, got the latest compose file and everything else works fine apart from uploading a project to run a test, it always either says retry or cancel. The size of the file is also way under 100 Mb please do assist

Nouredine A.
Nouredine A.

Nouredine A.

Level
4
5000 / 5000
points
Team

Make sure that the URL related to that parameter "FILE_STORAGE_ROUTER_BASE_URL"  in your yaml file is correct. Usually issues while uploading a project is related to a wrong URL or port blocked.

Otherwise you can check the logs of the front end container after reproducing the issue like this:

sudo docker logs -f --tail=20 nlweb-frontend

jason S.
jason S.

jason S.

Level
0
59 / 100
points

Still seems to be broken, don't know what the URL should be exactly, and what port should it be on, I made it the same as the front end URL with the default port, should i be able to access this URL in my browser with that port?

Nouredine A.
Nouredine A.

Nouredine A.

Level
4
5000 / 5000
points
Team

If you have used the default settings then that port should be 8081.

You should display more logs without the tail option. For instance a "sudo docker logs nlweb-frontend > $HOME/frontend.log" should work.

Then look at that frontend.log for any errors.

jason S.
jason S.

jason S.

Level
0
59 / 100
points

I ran the command and got these logs back, I see the error but not sure what it means or what is that i will have to change